Les deux fours

Two traditions around the same fire...

Les deux fours

Two traditions around the same fire...

irresistible Mets

Thousand and one dought

We offer numerous receips of dought rich of it diversity, the the italien paste meet the peruvian one.

Read more

Gilded chicken on the amber coal

Wait taste this, so tasty especially accompanied with tree delicious sauces.

Read more

Baked eggplant on a wood oven

Inside, there is a panel of carefully choosen food, so complete, rich and delicious.

Read more

Haven of baked pizza on the wood oven

Vegetables or meat, Seafood or cheese, a panel of pizza, you can even ask for an extra components on your pizza.

Read more

OUR CHEFS

Our chef, they aren't only expert, but cooking for them is an art, a vocation, Cooking is a religion

Anonyme

Chefs Incharge

Alex

Chefs Incharge

Filo

Chefs Incharge

Recent Dishes

  • Salade Santé

    Salade très variée, riche en vitamines.

  • Pizza

    Pizza cuite au four à bois c'est un autre goût, une autre dimension.

  • Poulet

    Rôti au four à bois, le poulet dorée est un d'un goût super envoûtant.

Nos Clients Disent

  • Excellent, mon préféré dans la liste des restos péruviens de Montréal. Je vais revenir bientôt pour célébrer un anniversaire spécial avec mi esposita

    Mario Carrière,Visitez notre page facebook pour voir plus de commentaires

  • C'est vraiment un Resto super c ma place je suis accro c ma drogue le poulet et la tite sauce verte hummmmmmm.

    Johanne Patrice Trépanier Clermont, Visitez notre page facebook pour voir plus de commentaires

  • hicieron ua apuesta y hubo un ganador de comerse un pollo entero el platro de salada y las papas fritas que son deliciosas.

    Rosa Corcuera, Visitez notre page facebook pour voir plus de commentaires